Amy Winehouse herboren? Noors meisje verrast met volwassen stem

Sommige talenten zijn aangeboren en dat is zeker bij de 7-jarige Angelina Jordan het geval. Ze verraste de jury van Norway’s Got Talent met haar indrukwekkend volwassen stem.

Eigenlijk zou je de ogen moeten sluiten, terwijl je naar dit fragment luistert. Je verwacht een vrouw van middelbare leeftijd aan de toog van een rokerig café, die je gaat vertellen over alle mannen die haar leven verpest hebben. Maar dan zie je Angelina, amper 7 jaar oud en een stem waarvan je achterover valt. Ze zingt Gloomy Sunday van Billie Holiday en weet de zangeres opmerkelijk goed te imiteren.

In een interview vertelde Angelina na haar optreden dat ze al vier jaar zanglessen volgt. Haar grote voorbeelden zijn Nancy Sinatra, Shirley Bassey en Julie London.

Angelina wacht misschien een grote toekomst, net zoals veel andere kindsterren die tijdens talentenjachten ontdekt zijn. Zo hoorde de jury van het Britse X-Factor de 16-jarige Luke Lucas een imitatie van Michael Jackson neerzetten.

En in Ellen zong de Taiwanese tiener Lin Yu Chun ooit de bekendste hit van Whitney Houston. En ja, dit is wel degelijk een jongeman.
Maar natuurlijk verbleken die zangprestaties bij onze kleine Tristan, die in Belgium’s Got Talent Psy en zijn Gangnam Style een nieuwe dimensie gaf.
Meer
Lees meer...