Anya Taylor-Joy bevestigt dat ze te zien zal zijn in ‘Dune: Part Two’

Actrice Anya Taylor-Joy zal te zien zijn in Dune: Part Two. De film zal op woensdag 28 februari verschijnen in de Belgische zalen en tot op heden bleef de rol van Anya Taylor-Joy volledig geheim op enkele geruchten na. Maar op de première in Londen kwam de actrice zelf eindelijk met het verlossende antwoord.

We wisten al dat Dune: Part Two uit een indrukwekkende cast bestaat met onder andere Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Austin Butler, Florence Pugh en Léo Seydoux. En nu is daar nog een grote naam aan toegevoegd.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy zal te zien zijn in de sequel van Dune. Er waren de afgelopen weken al wat geruchten over een geheime rol van de actrice in de film en nu heeft ze die ook zelf bevestigd. Anya Taylor-Joy was aanwezig bij de wereldpremière van Dune: Part Two in Londen. Op de rode loper bleef ze eerst nog wat vaag over waarom ze aanwezig was. “Je zal de film moeten zien”, klonk het.

Nadien loste ze wel dat ze te zien is in de film. “Het is een droom die werkelijkheid wordt. De boeken zijn geweldig, maar met deze cast en met Denis Villeneuve, het wordt niet beter dan dat.” Denis Villeneuve, de regisseur van Dune sprak in een eerder interview met Entertainment Weekly al over de casting, maar kon deze quotes nu pas lossen. Daarin laat Villeneuve weten dat hij vooral blij is met de manier waarop de cast en crew dit nieuws geheim konden houden. “Ik kan niet geloven dat we dit zo lang geheim hebben kunnen houden. Het heeft zoveel moeite gekost om het geheim te houden. Iedereen tekende een contract met z’n bloed.”

Het was het platform Letterboxd, waar je films die je gezien hebt een rating kan geven, dat de geruchtenmolen in gang zette. Op die website was Dune: Part Two namelijk toegevoegd aan de films met Anya Taylor-Joy, maar werd het al snel weer verwijderd. Nu weten we dus met zekerheid dat ze te zien zal zijn in de film al blijft haar rol wel nog steeds een groot geheim.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Dune: Part Two:

Dune: Part Two verschijnt bij ons op woensdag 28 februari in de zalen.

Meer
Lees meer...