‘Dune: Part Two’ krijgt nieuwe trailer met veel aandacht voor Timothée Chalamet en Zendaya

De release van Dune: Part Two komt steeds dichterbij en daardoor heeft Warner Bros. Pictures een nieuwe trailer gedeeld. Het gaat al om de derde uitgebreide trailer van de langverwachte film. Deze keer is er vooral aandacht voor hoofdrolspelers Paul Atreides, gespeeld door Timothée Chalamet, en Chani, gespeeld door Zendaya.

In het tweede deel van Dune zien we Paul Atreides (Timothée Chalamet) die steeds meer toegroeit naar Chani (Zendaya) en de rest van de Fremen. Met hen bereidt hij zich voor om wraak te nemen op iedereen die heeft samengespannen en zijn familie zo goed als volledig heeft uitgeroeid. Tijdens die moeilijke momenten krijgt Paul voortdurend af te rekenen met nachtmerries die hem heel wat noodlottige toekomstbeelden tonen, afgewisseld met een klein sprankeltje hoop.

Paul en Chani

Dat alles zien we ook terug in de nieuwe trailer van Dune: Part Two, waar opvallend veel aandacht is voor de ontluikende liefde tussen Paul en Chani. Die zal hem voor de moeilijke keuze stellen om te kiezen tussen zijn geliefde of om samen te strijden voor de wereld die zij beiden zo goed kennen. We zien hoe Paul Atreidis steeds meer probeert te wennen aan het leven in de woestijn van Arrakis.

Van de andere planeten die een belangrijke rol zullen spelen in Dune: Part Two krijgen we deze keer heel wat minder te zien. Wel is er een kort beeld van Vladimir (Stellan Skarsgård) en een wel heel angstaanjagende Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Butler). Die laatste is een nieuwkomer in de Dune-franchise en krijgt meteen een belangrijke rol.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Dune: Part Two:

Dune: Part Two verschijnt op woensdag 28 februari in de cinema.

Meer
Lees meer...