‘Dune: Part Two’ deelt spectaculaire nieuwe trailer met eerste beelden van Christopher Walken als Shaddam IV

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe indrukwekkende trailer gedeeld van Dune: Part Two. Daarin krijgen we niet alleen heel wat beelden te zien van Paul Atreides (Timothée Chalamet) op Arrakis, maar ook enkele andere belangrijke personages. Zo zijn er de eerste beelden van Emperor Shaddam IV (Christopher Walken) en de verrassende terugkeer van Gurney Halleck (Josh Brolin).

De opnames van het tweede deel van Dune zitten er al sinds halverwege december op. Die opnames liepen van juli tot december 2022 en gingen door in de Verenigde Arabische EmiratenItalië en Hongarije. Sindsdien was het wachten op meer nieuws over Dune: Part Two tot we begin mei een eerste teaser en eerste volledige trailer te zien kregen.

Emperor Shaddam IV

Nu heeft Warner Bros. een tweede, nog uitgebreidere trailer gedeeld. Opnieuw zien we de prachtige beelden van de planeet Arrakis waarvoor regisseur Denis Villeneuve heeft gezorgd. In tegenstelling tot Dune zal de sequel zich ook vaak op andere planeten afspelen, al zijn die maar kort te zien in de trailer. In één van die fragmenten zien we wel voor het eerst ook Emperor Shaddam IV, een rol die gespeeld wordt door Christopher Walken.

Op Arrakis zien we voornamelijk Paul Atreides bij de Fremen, het volk waarvan de woestijnplaneet hun thuishaven is. Van die Fremen zien we Javier Bardem als Stilgar en Zendaya als Chani. Die laatste wordt overigens de geliefde van Paul Artreides. Zowel Stilgar als Chani geloven in het voorteken dat Paul de profeet is waar de Fremen al zo lang op wachten, hijzelf heeft meer angst voor die voorspelling.

House Artreides

In de nieuwe trailer van Dune: Part Two zien we voor het eerst dat Paul en zijn moeder Lady Jessica (Rebecca Ferguson) niet de enige overlevenden zijn van House Atreides. Ook wapenmeester Gurney Hallack (Josh Brolin) blijkt namelijk de aanval op hen te hebben overleefd en wordt herenigd met Paul en Jessica.

Bekijk hier de trailer van Dune: Part Two:

Meer
Lees meer...