Populaire romcom ‘Anyone But You’ binnenkort te zien op Netflix

Een van de populairste romcoms van dit moment is zonder twijfel Anyone But You. De film kwam in januari uit in de bioscoop en kan sindsdien op heel wat lovende kritiek rekenen. Binnenkort kunnen ook Netflix-abonnees meegenieten van het succes, want in april verschijnt de film ook op de streamingdienst.

De komende maanden zijn er op Netflix heel wat nieuwe projecten te zien. Het gaat daarbij zowel over volledig nieuwe reeksen en films als over films die uit de bioscoop komen. Bij die tweede categorie hoort ook Anyone But You met acteurs Glen Powell (Top Gun: Maverick) en Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus). Die film is vanaf 23 april te zien op Netflix.

Anyone But You

De film vertelt het verhaal van Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) die elkaar op een vliegtuig naar Australië opnieuw tegenkomen. In het verleden had het duo een succesvolle date en nacht samen, maar toch liep hun relatie al snel op de klippen. In Australië zijn ze allebei uitgenodigd op hetzelfde trouwfeest en daar komen ze in aanraking met nog heel wat andere oude bekenden.

Om zich van alle mogelijke drama te onthouden, doen Bea en Ben alsof ze een koppel zijn. Op die manier kan Ben zijn aantrekkelijke ex jaloers maken en wordt Bea niet meer door haar ouders gekoppeld.

Op Netflix

Zoals dat gaat in romcoms, zorgt die situatie natuurlijk voor de nodige portie humor én ook voor heel wat spanningen. De film verscheen op 24 januari in de bioscoop en is op dit moment ook nog steeds te zien. Toch zal die op 23 april ook vanuit de luie zetel te bekijken zijn op Netflix. Dat maakte de streamingdienst gisteren bekend.

Kijk je tot die tijd liever naar series? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...