Left Right
scrollTop top

Apple TV+ deelt eerste beelden van nieuwe film van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio


Leonardo DiCaprio Martin Scorsese 2019
© Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese Bron: Isopix

Leonardo DiCaprio heeft een eerste foto gedeeld van de film Killers of the Flower Moon. In deze film, geregisseerd door Martin Scorsese voor Apple TV+, speelt DiCaprio aan de zijde van Robert De Niro en Lily Gladstone.

De combinatie van regisseur Martin Scorsese en acteur Leonardo DiCaprio bracht ons in het verleden al klassiekers zoals Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island en Wolf of Wall Street. Er wordt dan ook vol spanning uitgekeken naar de nieuwe samenwerking van het bekroonde duo.

Iets meer dan een jaar geleden raakte bekend dat Scorsese werkte aan een western met naast DiCaprio ook Robert De Niro. Killers of the Flower Moon is gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van auteur David Grann. In augustus vorig jaar slaagde Apple erin om die film binnen te halen voor hun streamingdienst. Wanneer de film op Apple TV+ te zien zal zijn, is niet bekend.

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon gaat over een reeks brute moorden die plaatsvonden in Oklahoma in de jaren 1920. Die tientallen moorden waren gericht tegen Osage Indianen die rijk waren geworden dankzij olie op hun land. In de film speelt DiCaprio Ernest Burkhart, de neef van een invloedrijke en op macht beluste boer, gespeeld door Robert De Niro. Lily Gladstone speelt Mollie Kyle, een Osage-vrouw die verliefd wordt op Ernest.

De eerste foto van de set van Killers of the Flower Moon die DiCaprio maandag deelde toont hemzelf samen met Gladstone. Het is een beeld van een scène uit het begin van hun relatie waarbij Mollie Kyle Burkhart uitgenodigd heeft om te komen eten bij haar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…