Left Right
scrollTop top

‘Archer’ seizoen 11 krijgt nieuwe releasedatum


Archer
© Archer

Goed nieuws voor fans van de animatiereeks Archer, want de releasedatum voor het 11de seizoen is bekendgemaakt. Normaal ging dat seizoen al vanaf 6 mei te zien zijn, maar door de coronapandemie moest de release uitgesteld worden.

Archer komt binnenkort terug met alweer het 11de seizoen. Dat seizoen zal eerst uitgezonden worden op de Amerikaanse zender FXX en later ook bij ons te zien zijn op Netflix.

16 september 2020

Het elfde seizoen zal vanaf woensdag 16 september te zien zijn op de Amerikaanse zender FXX. Daar zullen elke week twee nieuwe afleveringen uitgezonden worden.

Wanneer het volledige seizoen uitgezonden is op FXX, zal het toegevoegd worden aan de Netflixbibliotheek en zal het nieuwe seizoen dus ook in ons land te zien zijn.

Trailer

Het elfde seizoen van Archer heeft ook meteen een trailer gekregen. Daarin komen we te weten dat Sterling Archer na enkele seizoenen eindelijk ontwaakt uit zijn coma. Geen vreemde taferelen uit zijn comateuze missies meer, maar back to reality voor Archer en co.

We zien ook dat Cyril – tot ongenoegen van Sterling – plots gespierd is geworden. Verder wordt ook duidelijk dat het team van International Secret Intelligence Servic (ISIS) opnieuw voor hete vuren komt te staan. Dus dat belooft!

Bekijk hier de trailer voor het elfde seizoen van Archer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update