Ariana Grande “gebroken”, onderbreekt haar tournee, concert zondag in Sportpaleis gaat waarschijnlijk niet door

Ariana Grande “gebroken”, onderbreekt haar tournee, concert zondag in Sportpaleis gaat waarschijnlijk niet door

“Gebroken. Uit de grond van mijn hart. Het spijt me verschrikkelijk. Ik heb hier geen woorden voor”, zo reageert Ariana Grande op de bomexplosie bij haar concert. Ze onderbreekt meteen haar “The dangerous woman”-tournee. Zondag zou ze normaal gezien optreden in het Sportpaleis. 

De teller staat ondertussen op 19 doden en meer dan 50 gewonden, door een explosie die afging net na een concert van Ariana Grande in de Manchester Arena.

Op Twitter reageert de popster, ze is er kapot van. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde TMZ wordt de tournee van Ariana Grande voor onbepaalde tijd geschorst.

De tournee was nog maar aan z’n zevende concert in Europa. Grande’s manager Scooter Braun, die ook de manager van Justin Bieber is, kwam met een korte verklaring. “Vanavond zijn onze harten gebroken. Woorden komen te kort om ons verdriet over de slachtoffers en de getroffen families te omschrijven bij deze zinloze aanval. We rouwen om de levens van de kinderen en geliefden die door deze laffe daad weggenomen zijn. We danken ook alle mensen die de eerste hulp hebben toegediend, terwijl ze zelf gevaar liepen. We vragen dat iedereen de slachtoffers gedenkt in hun gebeden.”

Grande zou normaal donderdag en vrijdag optreden in de 02 Arena in London. Zondag zou dan Antwerpen aan de beurt geweest zijn.

Gesponsorde artikelen