Ariana Grande deelt romantische foto’s van haar huwelijk

Zangeres Ariana Grande is zo’n twee weken geleden getrouwd met haar vriend Dalton Gomez. Het huwelijk vond plaats in intieme kring, maar nu laat de zangeres ons ook een beetje meegenieten van haar bijzondere dag. Ariana Grande deelde namelijk een reeks foto’s van haar huwelijk op Instagram en daarop ziet het koppel er stralend en vooral dolverliefd uit.

Ariana Grande trouwde eerder deze maand met haar vriend Dalton Gomez. Het ging om een intiem huwelijk in het huis van Ariana Grande in Montecito in Californië. Op de plechtigheid waren enkel de naaste vrienden en familie van het koppel aanwezig, minder dan twintig mensen in totaal. Maar nu mag de hele wereld meegenieten van de mooie foto’s van het huwelijk.

Ariana Grande en Dalton Gomez

Ariana Grande toonde haar vriend Dalton voor de eerste keer in mei 2020. Ze deed dat toen in de videoclip van haar nummer Stuck with U, een collaboratie met Justin Bieber. Justin was daarin te zien met zijn echtgenote Hailey Bieber en bij Ariana dook voor de eerste keer Dalton Gomez op.

Later maakte Ariana de relatie “Instagram official” met een reeks schattige foto’s. En nu, een jaar later, hebben ze elkaar het jawoord gegeven.

Huwelijksfoto’s

Zo’n twee weken na haar huwelijk deelt Ariana Grande nu zelf de eerste foto’s van haar trouw. Ariana ziet er stralend uit in een simpele witte jurk van Vera Wang en Dalton draagt een klassiek zwart pak. Ariana’s sluier werd vakkundig aan haar signature hoge paardenstaart bevestigd.

Het koppel ziet er gelukkig en dolverliefd uit op de foto’s. Bij de foto’s komen we ook de exacte trouwdatum van Ariana en Dalton te weten. Zij gaven elkaar hun jawoord op 15 mei 2021. Op de website van Vogue zijn meer foto’s te vinden van het huwelijk.

Bekijk hier alle foto’s op de Instagram van Ariana Grande:

Meer
Lees meer...