Left Right
scrollTop top

Ariana Grande is dit weekend getrouwd in intieme kring


Ariana Grande
© Zz/John Nacion/Star Max/Ipx/AP (Isopix)

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande is dit weekend getrouwd met Dalton Gomez. Het koppel trouwde in een kleinschalige ceremonie met enkel hun naaste familie en vrienden. Daardoor konden ze het nieuws geheim houden tot nu.

Ariana Grande (27) en haar vriend, de 25-jarige vastgoedmakelaar Dalton Gomez, zijn dit weekend getrouwd. Ze vormden een koppel sinds januari 2020 en maakten in december van datzelfde jaar bekend dat ze zich verloofd hadden.

Intiem huwelijk

Het Amerikaanse TMZ was de eerste die met het nieuws naar buiten kwam, maar ondertussen werd het ook bevestigd door de vertegenwoordigers van Ariana Grande. “Ze zijn inderdaad getrouwd”, lieten zij weten aan People. “Het was klein en intiem. Er waren minder dan twintig mensen aanwezig. De kamer was zo vrolijk en vol liefde. Het koppel en de twee families konden niet gelukkiger zijn.”

De ceremonie vond plaats in het huis van Ariana Grande in Montecito in Californië. “Zowel Ariana als Dalton houden van Montecito”, klinkt het bij een bron. “Ze brengen er veel tijd door, dus het was logisch dat ze zouden trouwen in Ariana’s mooie en historische huis.” Ariana en Dalton zaten samen in quarantaine in haar huis, waardoor hun liefde daar enorm kon groeien.

Ariana Grande en Dalton Gomez

Ariana Grande toonde haar vriend Dalton voor de eerste keer in mei 2020. Ze deed dat toen in de videoclip van haar nummer Stuck with U, een collaboratie met Justin Bieber. Justin was daarin te zien met zijn echtgenote Hailey Bieber en bij Ariana dook voor de eerste keer Dalton Gomez op.

Later maakte Ariana de relatie “Instagram official” met een reeks schattige foto’s. En nu, een jaar later, hebben ze elkaar het jawoord gegeven.

Met deze reeks foto’s maakte Ariana in december de verloving bekend:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…