‘Modern Family’-ster Ariel Winter vervangt Demi Lovato in nieuwe NBC sitcom ‘Hungry’

De Modern Family-actrice Ariel Winter (24) heeft de hoofdrol gescoord in Demi Lovato’s aankomende sitcom Hungry van NBC. Deze rol markeert Winters officiële overgang van een voormalig kindster/Disney Channel-ster naar een volwaardige en volwassen actrice.

Demi Lovato zou aanvankelijk de nieuwe komedieserie Hungry producen en er de hoofdrol in spelen, maar moest zich terugtrekken uit het project wegens een conflict in hun planning. De zanger en acteur zal dus enkel nog fungeren als producer. Actrice Ariel Winter werd door de productie vrij snel uitgekozen als de vervanger van Lovato, aangezien de opnames van de pilot van de reeks op punt stond om te beginnen. Dat meldt Deadline.

Hungry

De reeks zal gaan over een groep vrienden die een steungroep voor mensen met eetstoornissen bijwoont. Ze proberen elkaar te helpen, terwijl ze elk op zoek gaan naar liefde, succes en het perfecte ding in de koelkast dat het allemaal beter zal maken.

Ariel Winter neemt de rol van Lovato over als Teddy, een foodstylist die probeert een gezonde relatie met eten te hebben en ondertussen ook aan het daten gaat. Valerie Bertinelli (Hot in Cleveland, One Day at a Time) speelt Teddy’s moeder, Lisa, die een restauranthoudster is en haar eigen problemen met gewicht heeft gehad.

Naast Winter en Bertinelli zullen ook stand-upkomiek Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias (Coco, Magic Mike), Ryan McPartlin (L.A.’s Finest, Hunter Killer, Hart of Dixie), Anna Akana (Let It Snow, Jupiter’s Legacy, Ant-Man) en Ashley D. Kelley (Insatiable, Home Team) meespelen in de sitcom. De productie is geschreven door de Hot in Cleveland-scenarioschrijfster Suzanne Martin en zal worden geregisseerd door tv-regielegende James Burrows (Cheers, Friends).

Ariel Winter

De rol markeert een serieuze comeback voor de voormalige Modern Family-kindster. Winter voerde zelf een lange strijd met gewichtsverlies en depressies. Ze onderging ook vele publieke transformaties in de hoop om zo de controle over haar carrière terug te krijgen.

Winter speelde 11 seizoenen lang Alex Dunphy, het slimme middelste kind van de Dunphy familie, in ABC’s Emmywinnende komedieserie Modern Family. Ze won vier SAG Awards voor Uitstekende Prestatie door een Ensemble in een Komedieserie. Ze sprak ook de stem in van het hoofdpersonage in de tekenfilmserie Sofia the First (oftewel Sofia: Het prinsesje) van Disney Jr..

Ook Demi Lovato worstelde jarenlang met lichaamsbeeldproblemen en eetstoornissen in het verleden. Gedurende hun carrière kreeg die namelijk al te maken met anorexia en boulimia. Nu is Lovato een zeer grote pleitbezorger voor body positivity.

Meer
Lees meer...