Demi Lovato brengt eigen vibrator uit

De zanger en acteur Demi Lovato heeft hun eigen vibrator uitgebracht. Het gaat om een samenwerking met het Amerikaanse merk Bellesa. De vibrator, die de naam Demi Wand kreeg, werd vandaag officieel gelanceerd en is nu al een van de bestsellers van de website van Bellesa.

“Orgasmes zijn voor iedereen”, zo luidt de slagzin van de Demi Wand, de vibrator die ontworpen werd door zanger en acteur Demi Lovato. Het seksspeeltje belooft klein, maar krachtig te zijn.

Demi Lovato Demi Wand
Bellesa

Demi Wand

Op de website van Bellesa staat te lezen dat de Demi Wand werkt voor alle lichaamstypes. Daarnaast gaat het om een innovatief design en werkt hij “zo stil als fluistergeluiden”. Tot slot is het speeltje compact, discreet en komt het in een “cute as heck” oplaadcase.

Daarnaast is er ook een quote van Demi Lovato zelf te vinden op de site. “Er is niets meer empowering dan je genot in je eigen handen te nemen. We zijn te lang bezig geweest met te denken dat we geen seksuele wezens zijn. Het is tijd om dat stigma op te bergen. We verdienen allemaal genot. We verdienen allemaal orgasmes.”

De Demi Wand is beschikbaar in twee kleuren, geel en beige, en kost 79 dollar (zo’n 68 euro) op de website van Bellesa. De website levert naar België, maar dat kost je wel 39 dollar (zo’n 34 euro) aan shipping.

Meer
Lees meer...