Left Right
scrollTop top

Australische politie is met man en macht op zoek naar vermiste Belgische jongeman


Theo Hayez
© facebook.com/nswpoliceforce

In Australië wordt er gezocht naar de Belgische Theo Hayez. De 18-jarige jongeman werd op 31 mei voor het laatst gezien toen hij een café verliet en sindsdien is hij van de radar verdwenen. De politie is op zoek naar hem, maar hoopt dat iemand met een dashcam of andere bewakingscamera de jongen nog gezien heeft op of na 31 mei.

Theo Hayez, een 18-jarige jongeman uit Brussel, is al bijna twee weken vermist in Australië. Hij werd het laatst gezien toen hij een nachtclub in Byron Bay verliet. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

Onrustwekkende verdwijning

De Australische politie spreekt van een onrustwekkende verdwijning aangezien er nu al 11 dagen geen teken van leven is van de 18-jarige Theo Hayez. In de vroege uurtjes van 1 juni was Theo nog actief op WhatsApp, maar daarna leek hij van de aardbol verdwenen.

Zo is er sinds hij voor het laatst gezien werd geen enkele verrichting gebeurd met zijn bankkaart en was het signaal van zijn gsm verloren.

Oproep politie

De politie doet daarom nu een oproep om alle mogelijke tips door te geven. “We geloven dat iemand Theo moet gezien hebben nadat hij de nachtclub verliet”, zo hoopt Matthew Kehoe, de Australische hoofdinspecteur die de zaak onderzoekt.

Daarbij hoopt de politie op beelden van dashcams of andere camera’s uit de omgeving van de nachtclub, waardoor de politie gerichter op zoek kan gaan naar de vermiste tiener. Daarbij staat de politie van Byron Bay nauw in contact met de Belgische ambassade in de Australische hoofdstad Canberra.

Byron Bay Police have concerns for an 18 year old Belgium national by the name of Theo HAYEZ, who has been reported…

Geplaatst door Tweed-Byron Police District op Donderdag 6 juni 2019

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  116.351.396
 • Aantal
  doden
  2.585.919
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  785.809
 • Aantal
  doden
  22.240