Australische tv-persoonlijkheid Bindi Irwin is zwanger

Bindi Irwin kondigde haar zwangerschap vandaag aan op Instagram. Samen met haar man, Chandler Powell, wil ze de volledige zwangerschap openbaar delen. Bindi zit nog maar in haar eerste trimester.

https://www.instagram.com/p/CDvqncwhmXJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bindi Irwin werd voornamelijk bekend als presentatrice van Bindi the Jungle Girl. Deze kindershow was een 26-delige documentairereeks over natuur en dieren. Samen met haar broer, Robert Irwin, werkt ze nu in Australia Zoo. Ze wil met haar werk een positieve verandering in de wereld brengen

Papa Steve

Ook haar vader, Steve Irwin, was een bekende Australische tv-persoonlijkheid. Hij was internationaal bekend om zijn gevaarlijke ontmoetingen met wilde dieren. Steve kreeg vaak de bijnaam The Crocodile Hunter, genoemd naar zijn gelijknamige serie.

Ook al had Steve geen diploma, door hard werk en zelfstudie probeerde hij zoveel mogelijk dieren te redden en mensen iets bij te leren. In 2006 overleed Steve nadat hij een steek kreeg in zijn borst van een pijlstaartrog. Dit gebeurde in het Great Barrier Reef tijdens een opname voor de documentairereeks genaamd Ocean’s Deadliest.

Meer
Lees meer...