De Avengers als Disneypersonages? Die zien er keigoed uit!

De Avengers zien er altijd goed, zelfs als ze net een gigantisch gevecht achter de rug hebben. Maar ook als animatiefiguren blijven de Marvel-helden er stoer uitzien. Dat beeld hebben we te danken aan de Franse artiest Samuel Chevé. Hij maakte een Disney-versie van de Avengers.

We kregen Marvels Avengers voor het eerst samen te zien in 2012, in The Avengers. Hun gemeenschappelijke avonturen zitten er ondertussen al op. Die kwamen op hun einde in Avengers: Endgame uit 2019.

Solofilms

Samen zullen we de Avengers dus niet meer te zien krijgen. Maar verschillende van hen krijgen wel een (nieuwe) solofilm. Thor bijvoorbeeld, is binnenkort te zien in Thor: Love and Thunder.

Ook Black Widow krijgt héél binnenkort haar eigen film. De prequel Black Widow zou normaal al verschenen moeten zijn, maar door de coronacrisis is de release van film verschillende keren uitgesteld.

Maar ook naast het scherm worden de Avengers af en toe eens uit elkaar gehaald. Dat heeft de Franse artiest Samuel Chevé ook gedaan. Hij maakte van verschillende van de Marvel-helden een Disney-versie, en die zien er keigoed uit!

Kristoff & Thor

https://www.instagram.com/p/B-NaYgeIK9X/

Anna & Black Widow

https://www.instagram.com/p/CBYhFqKqhJ0/

Elsa & Captain Marvel

https://www.instagram.com/p/B_QQO7noobP/

Flynn & Iron Man

https://www.instagram.com/p/CCOrtfzoNZs/

Kristoff & Captain America

https://www.instagram.com/p/CBgce4UKwNA/

Elsa & Scarlet Witch

https://www.instagram.com/p/CAGU778IaNJ/
Meer
Lees meer...