Left Right
scrollTop top

Netflixserie ‘Away’ krijgt dan toch geen tweede seizoen


Away Netflix stopt
© Netflix

De Netflixserie Away is superpopulair. Heel wat mensen keken de reeks in één keer uit, maar nu komt de streamingdienst met slecht nieuws. Zo stopt Away na het eerste seizoen.

Away staat nog maar sinds begin september op Netflix. Toch wordt de serie nu al geannuleerd. Zo maakte Netflix officieel bekend dat er geen tweede seizoen komt. Onbegrijpelijk voor heel wat kijkers en critici, want Away kreeg over het algemeen zeer goede reacties. De serie wist zelfs voor een poosje een plek in de top 10 van Netflix te veroveren.

(New Girl-cast verzamelt voor een filmpje met een boodschap.)

Ruimteserie

Away speelt zich hoofdzakelijk af in de ruimte. We maken kennis met astronaute Emma Green (gespeeld door Hilary Swank) en haar internationaal team van astronauten.

Ze vertrekken samen op ruimtereis naar Mars, maar terwijl ze daar met onverwachte hindernissen te maken krijgen, moet ook het thuisfront met problemen afrekenen.

Nog veel vraagtekens

Netflix

Ondanks de complicaties tijdens de reis wisten de astronauten toch succesvol op Mars te landen. Veel fans vroegen zich af wat er hen daar te wachten zou staan, maar dat zal dus voor altijd een groot vraagteken blijven.

Showrunner Jessica Goldberg was vorige maand nog optimistisch over een tweede seizoen. “Ik heb het gevoel dat we ons publiek nog erg veel te vertellen hebben”, zei ze aan het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Esquire. “Er zijn heel veel zaken die we in het eerste seizoen niet verkend hebben en er valt nog veel meer te leren over de personages en hun verleden.”

Van een intergalactische bummer gesproken! Ook GLOW en The Society, twee series die initieel wel een vernieuwing kregen, werden uiteindelijk stopgezet.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938