Left Right
scrollTop top

‘New Girl’-cast verzamelt voor een filmpje met een boodschap


New Girl Reünie Boodschap
© New Girl

Na een stilte van zo’n twee jaar, is de cast van New Girl voor het eerst opnieuw samengekomen. Dat deden de acteurs niet zomaar, want ze hadden een belangrijke boodschap voor hun fans: ga stemmen.

De cast van New Girl heeft een politieke boodschap voor de fans van de reeks. En die konden de acteurs bijna onmogelijk opnemen zonder de politica van dienst counsilwoman Fawn Moscato. En dus hebben ze dat ook niet gedaan.

“Ga stemmen!”

Fawn Moscato (Zoe Lister-Jones) stelt zichzelf en de mensen rondom haar voor. Dat doet ze in haar typische stijl. “Ik ben Fawn Moscato, the people’s warrior“, begint ze. “Ik ben hier met Jen, Rick en Wilson.”

Acteurs Zooey Deschanel, Jake Johnson en Lamorne Morris verbeteren haar. Maar daar heeft counsilwoman Moscato geen interesse in. Waar ze wel interesse in heeft? Verkiezingen. “Ga stemmen!”, klinkt het.

“Persoonlijk of via de post”

Daarop leggen Jess (Zooey Deschanel), Nick (Jake Johnson) en Winston (Lamorne Morris) uit hoe je allemaal kan stemmen. “Vroeg, het kan persoonlijk”, begint Nick. “Of via de post”, vult Winston aan.

Belangrijk is dat je zwarte of blauwe inkt gebruikt, en dezelfde naam invult zoals die op je officiële overheidsdocumenten te lezen is. Hoe je die precies schrijft, maakt weinig uit. Zo zet Winston een hartje in plaats van een puntje op de i uit z’n naam.

Vote Moscato

“En als laatste: vote Moscato“, klinkt het bij Lister-Jones. “Je bent niet eens verkiesbaar”, weerlegt Winston (in één van z’n vele bird shirts). “Dit is niet wat we hadden afgesproken”, eindigt New Girl Jess.

Niet de eerste keer

Zooey Deschanel heeft al eerder haar volgers ervan proberen te overtuigen om te stemmen. Ze deelde eerder deze maand al een filmpje over the talk over je eerste keer … stemmen, uiteraard.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938