Left Right
scrollTop top

‘New Girl’-reünie is zeker een optie volgens Nick Miller-acteur Jake Johnson


New Girl Reünie Jake Johnson
© New Girl

De kans bestaat dat we binnenkort de cast van New Girl opnieuw samen zullen kunnen bewonderen. Dat heeft Jake Johnson laten weten. Da’s de acteur die jarenlang in de huid van de fantastisch vreemde Nick Miller kroop.

New Girl kwam in 2018 heel plots op z’n einde. De reeks trok namelijk niet genoeg kijkers meer naar Fox. Maar die kijkers vond de serie wel op Netflix en andere streamingplatformen. Dus nu New Girl wél een hele hoop fans heeft, is het volgens acteur Jake Johnson meer dan hoog tijd voor een reünie.

Te weinig kijkers

Johnson (die jarenlang de rol van Nick Miller voor z’n rekening nam) was te gast bij de Thirst Aid Kit podcast van online tijdschrift Slate. Daar had hij het onder andere over het abrupte einde van New Girl en de kans op een reünie van de cast.

“Toen we ermee moesten ophouden, was Fox pretty cool“, vertelde hij. “Ze zeiden er dingen als ‘we willen jullie helemaal niet stoppen, maar niemand kijkt’.”

“Dus toen we het laatste seizoen gemaakt hadden, hebben Zooey Deschanel (Jessica Day) en ik een e-mail geschreven naar de bazen van het netwerk om te vragen of we nog even mochten blijven doorwerken, voor de fans die wel nog bij ons bleven.”

Bitterzoet

“We kunnen seizoen 6 niet laten eindigen hoe het geëindigd is toen we ons moesten haasten. Ik schreef dat Fox Liz Meriwether (één van de schrijvers, red.) de tijd moest geven om New Girl op de juiste manier af te sluiten”, ging de acteur verder.

“Dus nu zijn er wél veel mensen die de show volgen. Het netwerk is geen 10 jaar te laat, maar wel 18 maanden. ’t Is een beetje bitterzoet. Het werkte gewoon.”

Ooit

Of we binnenkort Jess, Nick, Schmidt (Max Greenfield), Cece (Hannah Simone), Winston (Lamorne Morris) en Aly (Nasim Pedrad) opnieuw samen op het scherm zullen zien? Misschien. “Hannah Simone en ik waren aan het sms’en eergisteren … Zooey en ik doen dat ook nog steeds.”

“We zitten allemaal samen in een gesprek”, ging ie verder. “We horen elkaar nog af en toe, dus zou ik verbaasd zijn mocht er niet ooit iets gebeuren waarvoor we allemaal opnieuw samenkomen.” Wat dat “iets” is, en wanneer het er zou komen, da’s nu allemaal nog niet geweten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588