Baasje aan het werk? Dit toestel entertaint je hond de hele dag

Vind jij het ook vreselijk om je hond overdag alleen thuis te laten, omdat hij zich de hele tijd verveelt? Dan is CleverPet voor jullie allebei de ideale oplossing. Dat apparaat entertaint je hond de hele dag, geeft hem eten én leert hem nieuwe dingen aan. 

Het apparaat gebruikt het systeem van training, herhaling en beloning, met een snoepje voor elke oefening die juist wordt uitgevoerd. Het begint heel simpel: je hond krijgt een beloning als hij op een van de knoppen van de CleverPet duwt. Als hij dit kan, wordt het een beetje moeilijker: dan krijgt je hond enkel een koekje als hij op de knop duwt die oplicht. En zo gaat het steeds verder.

YouTube

Het goede nieuws is dat de CleverPet helemaal automatisch werkt, en dus ook als je niet thuis bent. Uiteraard kan het apparaat jou niet vervangen, maar het zorgt er wel voor dat je hond ook geïnteresseerd, uitgedaagd wordt en actief blijft als jij er niet bent.

Als baasje kan je ook de evolutie van je hond bijhouden. Met een app kan je een schema instellen, maar kan je ook in real time zien waar je hond mee bezig is, of hij blaft, welke vooruitgang hij boekt, enzovoort.

Meer informatie vind je in het onderstaande filmpje en op deze website.

Overtuigd? Voorlopig kan je de CleverPet helaas nog niet kopen, want de ontwikkelaars zijn nog bezig met het inzamelen van geld via crowdfunding. Als ze genoeg ophalen, zullen de apparaten vanaf februari 2015 op de markt komen. Iets om naar uit te kijken?

(Bronnen: EngadgetLaughing Squid, Kickstarter, YouTube)
Meer
Lees meer...