‘Baby Shark’ is op weg naar de televisie

Baby Shark
YouTube/Pinkfong! Kids’ Songs & Stories

Begin jij ook spontaan te zingen als je de woorden baby en shark na elkaar ziet staan? Wij ook. Het kinderliedje is de voorbije drie jaar enorm populair geworden. Kinderzender Nickelodeon hoopt het succes nog groter te maken en kondigt een serie aan die gebaseerd is op de beroemde haai.

We zijn sowieso niet de enigen die al voor de rest van de dag Baby Shark zingen door alleen maar de twee woorden te lezen. En dat heeft televisiezender Nickelodeon ook beseft. De kinderzender is van plan een televisieserie te maken die gebaseerd is op het enorm populaire kinderliedje.

Meer dan alleen televisie

Nickelodeon liet weten dat het van Baby Shark meer wil maken dan enkel een televisieserie. De creatieve breinen in het bedrijf denken al na over verschillende Baby Shark-producten die ze naast de reeks ook zullen kunnen verkopen. Wanneer de animatiereeks verschijnt, hoeveel afleveringen er zullen uitkomen en hoe die er zullen uitzien is nog niet geweten.

Vergeten hoe het liedje gaat? Wij helpen je met plezier om het je weer te herinneren!

Baby Shark heeft harten over de hele wereld veroverd. Het filmpje van Pinkfong is onmiddellijk een hit geworden op YouTube. Ondertussen werd het zelfs al bijna 2,9 miljard keer bekeken en . Het liedje was zelfs zo populair dat het in de Billboard Hot 100 terechtkwam.

Gesponsorde artikelen