‘Bake Off Vlaanderen’: Willy Naessens en Marie-Jeanne keuren als eregasten de gebakken

In een aflevering van Bake Off Vlaanderen die volledig in het teken staat van de liefde zijn Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne de gedroomde eregasten. Zij proeven dan ook met plezier de met liefde gemaakte baksels, maar jammer genoeg moet er ook deze week iemand afvallen.

Van de tien kandidaten die enkele weken geleden aan het avontuur beginnen in Bake Off Vlaanderen hebben er ondertussen al drie het programma moeten verlaten. We beginnen de vierde aflevering dus met zeven kandidaten.

Liefdestaarten, choukes en een hoorn des overvloeds

Zij krijgen Willy Naessens en Marie-Jeanne op bezoek in de baktent om mee te proeven. De bakker moeten als eerste opdracht een liefdestips uit taart maken waarmee Willy en Marie-Jeanne hun relatie nog lang spannend kunnen houden. Daarbij krijgen we onder andere borsten, een zwembad in vaginavorm en een groot bed met daarin een schaars geklede Willy.

Daarna is het tijd voor de signatuurproef en daarbij moeten de bakkers zorgen voor compacte choukes met gedurfde smaken. Britt kiest daarbij voor gember en chiazaad, Debbie gaat voor zalmmousse en Jante maakt ontbijtsoezen met eiersalade en garnalen. Aan de jury om te zeggen welke smaakcombinaties geslaagd zijn.

De technische proef bestaat uit het maken van een ‘hoorn des overvloeds’, in sommige landen hét symbool van de liefde. Die komen in alle kleuren en maken op de jurytafel terecht. Uiteindelijk zal er dus één bakker moeten vertrekken.

Bake Off Vlaanderen is elke zaterdag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...