Bart uit ‘Taboe’ wil muzikale droom waarmaken en zamelt daarvoor geld in

Wie afgelopen week naar het programma Taboe op Eén keek, was ongetwijfeld onder de indruk van de stem van Bart. Indien dat het geval was, was je zeker niet de enige. Na het programma kreeg Bart namelijk duizenden positieve reacties van mensen en dus hoopt hij zijn droom om een eigen album op te nemen waar te maken. Om die droom te verwezenlijken, heeft hij wel geld nodig en dus startte Bart een inzamelactie.

Vier jaar na het succesvolle eerste seizoen ging het tweede seizoen van Taboe afgelopen zondag eindelijk van start. In de eerste aflevering van het programma ontving Philippe Geubels vier gasten met een autismespectrumstoornis (ASS).

Een van die gasten was de 36-jarige Bart, die naast computers ook een grote passie voor muziek heeft. Zo leerde hij zichzelf gitaar, piano, viool, mondharmonica, harp en zang aan. Dat laatste demonstreerde Bart ook tijdens Taboe door onder andere de klassieker Con Te Partirò van Andrea Bocelli te zingen.

Album maken

Zijn stem maakte duidelijk indruk op heel wat kijkers en daar hoopt hij gebruik van te maken om eindelijk zijn droom waar te maken. “Al jaren ben ik met muziek bezig, en velen hebben mijn stem reeds gehoord. Ik wil jullie vragen om mijn droom mee te helpen ondersteunen, om uiteindelijk een album te kunnen maken. Goedkoop is dat niet en daarom vraag ik jullie hulp. Jullie donatie zorgt ervoor dat ik doelen kan bereiken die ik anders niet kan bereiken”, schrijft Bart bij de inzamelactie ‘Muziekdroom‘, die hij startte.

Het doel van Bart is in eerste instantie om 7.500 euro in te zamelen. Al dat geld zal hij gebruiken om in zijn muziek te steken. “Omdat dit echt mijn passie is”, besluit hij zijn oproep.

Meer
Lees meer...