‘Belgium’s Next Top Model 2024′ krijgt trailer

Volgende week gaat het tweede seizoen van Belgium’s Next Top Model van start op Streamz. Daarin zullen tien nieuwe modellen het tegen elkaar opnemen om hét nieuwe Vlaamse topmodel te worden. Streamz heeft nu de trailer voor het nieuwe seizoen gelost.

Eind vorig jaar bracht Streamz Belgium’s Next Top Model terug. In de wedstrijd ging de streamingdienst op zoek naar het volgende topmodel van Belgische bodem. Tien aspirerende modellen stonden aan de start en uiteindelijk werd Gilles de winnaar. Nu is het de beurt aan tien nieuwe kandidaten om hun kans te wagen om een modellencontract in de wacht te slepen.

Belgium’s Next Top Model 2024

In februari lanceerde Streamz een oproep voor deelnemers voor het tweede seizoen van Belgium’s Next Top Model. Uit alle inzendingen koos Streamz de tien beste kandidaten en die zullen we vanaf volgende week al aan het werk zien in het tweede seizoen van de reeks. Voor dat tweede seizoen keert de jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer en cofounder van Essentiel Antwerp Inge Onsea, stylist Tom Eerebout en oprichter van NOAH Mgmt Tom Van Dorpe, terug. Zij zullen de modellen opnieuw beoordelen en voorzien van opbouwende kritiek.

Vorige week leerden we de tien nieuwe kandidaten kennen en nu krijgen we hen in de trailer voor het eerst aan het werk te zien. De trailer bevat beelden van de make-overs, maar we krijgen ook al enkele fragmenten te zien van fotoshoots. En die zullen de kandidaten dit jaar letterlijk naar een hoger niveau tillen.

In de teaser krijgen we ook al enkele gastjuryleden te zien. We wisten al dat Olga Leyers en Giancarlo Angeletti te zien zouden zijn in het nieuwe seizoen. Het koppel baat samen de streetstylewinkel VIER Antwerp uit en zal dus waarschijnlijk de modellen stylen in looks uit hun winkel. Verder krijgen we in de trailer nu nog een bekend koppel te zien. Aster Nzeyimana en Lize Feryn zullen de fotografen van dienst zijn tijdens een shoot.

Bekijk hier de trailer:

Belgium’s Next Top Model 2024 is vanaf vrijdag 5 juli te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...