‘Belgium’s Next Top Model 2024′ verschijnt deze zomer

Binnenkort kunnen we op Streamz kijken naar Belgium’s Next Top Model 2024. Daarin zullen we op zoek gaan naar de opvolger van Gilles die in februari gekroond werd tot Belgium’s Next Top Model 2023.

Belgium’s Next Top Model keert bijna terug! Meteen na de finale van het vorige seizoen in februari, verscheen een oproep voor nieuwe kandidaten. En die zullen we al snel aan het werk zien. Streamz heeft namelijk aangekondigd dat de zoektocht naar het volgende Belgische topmodel al in juli van start zal gaan. De vakjury, bestaande uit Topmodel Hannelore Knuts, designer en cofounder van Essentiel Antwerp Inge Onsea, stylist Tom Eerebout en oprichter van NOAH Mgmt Tom Van Dorpe keert ook in dit seizoen terug en zal de modellen voorzien van advies en opbouwende kritiek.

Belgium’s Next Top Model 2024

De jury zal ook dit jaar bijgestaan worden door enkele gastjuryleden. De eerste zullen de trouwe kijkers van het eerste seizoen al meteen kunnen herkennen. Julius Poole keert namelijk terug. Hij gebruikt zijn ervaring als creatief directeur en casting directeur in New York om de modellen het een en ander bij te brengen over het vak. In het vorige seizoen gaf hij zo onder andere een lesje in catwalk lopen. Het tweede gastjurylid was vorig jaar ook al te zien. Het gaat namelijk om designer en olympisch atlete Elodie Ouedraogo, die opnieuw te zien zal zijn in één challenge.

Nieuwe gastjuryleden zijn Olga Leyers en Giancarlo Angeletti. Het koppel baat samen de streetstylewinkel VIER Antwerp uit en zal dus waarschijnlijk de modellen coachen in looks uit hun winkel. Daarnaast zullen er natuurlijk nog andere gastjuryleden te zien zijn, maar die houdt Streamz voorlopig geheim.

Net zoals in het eerste seizoen krijgt de winnaar van Belgium’s Next Top Model 2024 een covershoot in het modeblad L’Officiel én een professioneel modellencontract bij NOAH mgmt. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit tien afleveringen.

Meer
Lees meer...