‘Belgium’s Next Top Model’ krijgt tweede seizoen

Geweldig nieuws voor fans van Belgium’s Next Top Model én aspirerende modellen, want er komt een tweede seizoen van de reeks en daarvoor is Streamz nu op zoek naar kandidaten. Het eerste seizoen was eerder dit jaar te zien op de streamingdienst en lanceerde de carrière van verschillende jonge modellen.

Enkele maanden geleden kregen we te zien hoe Gilles de eerste winnaar van Belgium’s Next Top Model werd. De 19-jarige student viel al meteen in de kijker met zijn nektapijt en indringende blik, waarmee hij uiteindelijk de titel van Belgium’s Next Top Model in de wacht sleepte. In een video vertelt hij hoe z’n leven er nu uitziet door die overwinning.

Seizoen 2

In de video, die gedeeld werd op het officiële Instagramaccount van Belgium’s Next Top Model vertelt Gilles dat hij nu in Parijs is en enkele dagen geleden nog in Milaan te vinden was. “Ik kan wel zeggen dat mijn droom is uitgekomen. Wil je dat jouw droom ook uitkomt? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Belgium’s Next Top Model 2024.

Door zijn overwinning in Belgium’s Next Top Model 2023 stond Gilles op de cover van Marie Claire én kreeg hij een modellencontract bij NOAH Mgmt van jurylid Tom Van Dorpe. Maar ook veel andere deelnemers zijn sinds hun deelname nog steeds actief in de modewereld. Zo liep Sieme in de show van Walter Van Beirendonck tijdens Paris Fashion Week en hebben Marson en Lena ondertussen al een contract bij een ander modellenbureau kunnen versieren. Ook de rest van de deelnemers deelt geregeld foto’s van fotoshoots of catwalks op sociale media.

Het tweede seizoen van Belgium’s Next Top Model zal vermoedelijk later dit jaar te zien zijn op Streamz.

Meer
Lees meer...