‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen wagen zich aan eerste catwalkopdracht in vierde aflevering

Vrijdag verschijnt de vierde aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz. Daarin zullen de elf overgebleven modellen een spannende opdracht krijgen. Ze moeten een catwalk lopen in het midden van het KMSKA. Daarna staat er een genderless photoshoot op de plannen waarbij de modellen de perfecte balans zullen moeten zoeken tussen bloot en elegantie.

Er zijn nog elf modellen in de running om Belgium’s Next Top Model te worden. Na de castingopdracht vorige week staat er ook deze week een zenuwslopende opdracht op de planning. Die speelt zich af in het recent heropende Koninklijk Museum van Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA). Daarna wacht er hen opnieuw een uitdagende fotoshoot.

Levende kunst

De elf kandidaten trekken dus naar het KMSKA, waar ze eerst een introductie in de kunst van de catwalk krijgen. Die krijgen ze van niemand minder dan Julius Poole, die vorige week al te gast was als gastjurylid en al samenwerkte met grote namen als Beyoncé, Mariah Carey, Naomi Campbell en Zendaya. Na de uitleg door Julius moeten de kandidaten de kennis ook in daden overzetten. Daarbij moeten ze als “levende kunst” een catwalk lopen doorheen het museum, tussen de museumbezoekers.

Na de catwalkopdracht is het opnieuw tijd voor een fotoshoot. Het gaat deze keer om een “genderless shoot” waarbij de modellen de balans moeten zien te vinden tussen bloot en elegantie. Fotograaf van dienst is Ferry van der Nat, die al gepubliceerd werd in verschillende internationale magazines zoals Vogue, L’Officiel en Harpers Bazaar.

Bekijk hier een teaser voor de aflevering van vrijdag:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Meer
Lees meer...