‘Belgium’s Next Top Model’: Dit staat de modellen te wachten in uitdagende halve finale

Vrijdag is het al tijd voor de halve finale van Belgium’s Next Top Model. Daarin zullen de vijf overgebleven kandidaten strijden voor vier finaletickets. En het belooft geen makkelijke opgave te worden want er staan hen twee uitdagende opdrachten te wachten.

Nu vrijdag, op 3 november 2023, is het tijd voor de negende en voorlaatste aflevering van Belgium’s Next Top Model. Zoals dat gaat bij wedstrijden, gaat het dus om de halve finale. En daarin zullen de vijf overgebleven modellen opnieuw twee opdrachten voorgeschoteld krijgen.

Onderwater

In de eerste opdracht moeten de modellen opnieuw een video opnemen. Deze keer gaat het echter niet over een vlog met een medekandidaat, maar moeten ze samen met een onbekende een Instagram Reel maken.

Maar het is vooral de tweede opdracht die wel heel uitdagend is. Het gaat namelijk om een onderwatershoot. Daarbij zullen de modellen onder water moeten poseren alsof ze op het droge zijn. Gilles, Sieme, Radja, Tessa en Fardowza zetten maar best hun beste beentje (of zwemvlies) voor, want deze opdracht zal bepalen wie er doorstoot naar de finale van Belgium’s Next Top Model. Die wordt volgende week uitgezonden en zal bepalen wie gekroond wordt tot Belgium’s Next Top Model 2023.

Stem van de kijker

Na de halve finale is het ook aan de kijker. Die zal zijn stem kunnen uitbrengen via de website www.bntm.be. De stemming gaat open van zodra de halve finale op Streamz staat en loopt tot zaterdag 4 november om 23.59 uur. Je zal daarbij kunnen stemmen op je drie favoriete modellen, waarmee je zal bepalen wie er verdergaat in de finale.

Bekijk hier de teaser voor de halve finale van Belgium’s Next Top Model:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Meer
Lees meer...