‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen ruilen Antwerpen in voor Maasmechelen en foto voor video

Na de drievoudige eliminatie vorige week zijn er nog zes modellen in de running voor de titel van Belgium’s Next Top Model. Zij verlaten in de volgende aflevering de loft en zullen op nieuwe locaties uitgedaagd worden. Daarna is het al tijd voor de voorlaatste eliminatie van het seizoen.

De afgelopen zeven afleveringen van Belgium’s Next Top Model verbleven de modellen in een speciale loft in Antwerpen, maar die zullen ze in de achtste aflevering inruilen voor een gloednieuwe locatie. Die blijft een geheim tot ze er arriveren.

Op verplaatsing

De geheime locatie is Maasmechelen Village. Daar zullen de modellen kennismaken met een nieuw aspect van de modellenwereld. In de eerste opdracht moeten de modellen namelijk per twee bewijzen dat vloggen hun tweede natuur is. Maar ook in de tweede opdracht, die doorgaans een fotoshoot is, staan de modellen voor een nieuwe uitdaging.

De fotoshoot wordt deze week namelijk ingeruild voor een videoshoot. Die zal gebeuren onder het toeziend oog van designer en olympisch atlete Elodie Ouedraogo, die ook gastjurylid van dienst is. Een vaste waarde blijft wel overeind: de eliminatie. Het gaat daarbij wel al om de voorlaatste eliminatie van het seizoen, waardoor we de aflevering van vrijdag eigenlijk kunnen zien als de kwartfinale van Belgium’s Next Top Model.

Tussen de opdrachten door hebben de modellen tijd voor een beetje rust. Maar ook dan is de wedstrijd nooit veraf. Zo bespreken de modellen tijdens het eten wie ze het strengste jurylid vinden.

Bekijk hier de teaser voor de achtste aflevering van Belgium’s Next Top Model:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Meer
Lees meer...