‘Big Brother’: Ali reageert bij vertrek uit het huis: “Wou mijzelf verjaardagscadeau gunnen”

Na een bewogen week moest Ali zaterdagavond na tien weken Big Brother verlaten. De Limburger was genomineerd samen met Jason en Bart, maar kreeg de minste steun van de kijker. Na zijn vertrek, reageerde Ali emotioneel, maar vooral ook trost.

“10 weken … Ik had één missie: plezier maken. En ik ben geslaagd in mijn missie. Ik heb nooit het doel gehad om Big Brother te winnen. Ik heb echt genoten van mijn tijd, het was prachtig. Afscheid nemen, is wel dubbel”, reageerde een geëmotioneerde Ali meteen na zijn vertrek uit het huis.

Na even met zijn familie geknuffeld te hebben, blikte Ali terug op alles wat hij geleerd heeft in Big Brother. “Ik heb voor het eerst ooit quark gegeten, gnocchi, quinoa, broccoli, noedels, melk … Ik heb echt een ontzettend leuke tijd gehad. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt. Elke minuut, elke dag heb ik van dit avontuur genoten. Ik ben trots dat ik mij heb kunnen amuseren”, legt hij uit.

“Grootste avontuur uit mijn leven”

Big Brother is voor mij onvergetelijk, het grootste avontuur uit mijn leven. Ik had nooit gedacht dat ik tien weken ging halen, maar het is mij gelukt en daar ben ik echt trost op. Maar na tien weken wil je natuurlijk meer. Ik ben binnenkort jarig en het was mijn doel om mijzelf een verjaardagscadeau te gunnen. Maar tien weken … wie had dat gedacht?”, besluit Ali.

Kijk en luister hier naar Ali na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...