‘Big Brother’: Dit is de geëmotioneerde afvaller van deze week

De eliminatie van deze week in Big Brother was een ware clash of the titans. Met Jason, Bart en Ali waren er namelijk drie van de favorieten voor de overwinning van dit seizoen genomineerd. Het was uiteindelijk Ali die het huis moest verlaten.

Na het vertrek van JudyChelseaIlse, (de later teruggekeerde) DannyJacquelineChayronRobChiaraIas en Michelangelo was zaterdagavond tijdens Big Brother Live tijd voor een nieuwe vertrekker.

Nominaties

De nominaties daarvoor zorgden eerder deze week al voor serieuze frustraties, zowel in als buiten het huis. Maandag vernamen we al wie als eerste persoon deze week genomineerd is. Lindsey won toen namelijk een spel en liet daarbij de optie om te kiezen voor 4.000 euro in de groepspot aan haar voorbij gaan. In plaats daarvan koos ze voor “iets voor zichzelf” en dat bleek de kans om iemand te nomineren, wat uiteindelijk Jason werd.

Woensdag won Charlotte dan de Power of Nomination waarbij zij kon beslissen tegen wie Jason het zou moeten opnemen. Dat ze daarbij Bart zou kiezen, was geen verrassing. Bart en Jason zijn in het huis namelijk zeer goede vrienden en de twee lijken zich meer en meer te distantiëren van de rest van de groep.

Haar tweede keuze – en dus de derde genomineerde – lag een stuk gevoeliger. Charlotte koos namelijk voor Ali, die het daar duidelijk al op voorhand moeilijk mee had.

Ali

Het beloofde dus een spannende eliminatie te worden met drie toppers tegenover elkaar. Daarbij tonen presentatrices Geraldine en Tatyana eerst de populairste genomineerde. Dat blijkt opnieuw Bart te zijn. Daarna is het dus nog tussen Jason en Ali, waarbij het die laatste is die geëmotioneerd Big Brother moet verlaten. “Geniet ervan, we zien elkaar nog”, roept hij zijn voormalige medebewoners nog na op weg naar de uitgang.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...