‘Big Brother’: Verrassend vertrek zet liveshow op zijn kop

Rob verlaat als zevende bewoner Big Brother. De 66-jarige Nederlander was niet genomineerd, maar voelde zich al een tijdje niet meer goed, vooral fysiek. Daarom besloot hij vrijwillig op te stappen. Charlotte, die de minste stemmen van de kijkers had gekregen, mag daarom toch blijven. Ze is wel meteen genomineerd voor volgende week.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron was het vanavond tijd voor de zevende vertrekker uit Big Brother 2023. Het ging daarbij normaal gezien tussen Charlotte, Ali en Lindsey. Zij waren namelijk genomineerd door Michelangelo, die deze week de Power of Nomination had.

Toch zat er een addertje onder het gras. Rob had namelijk aan Michelangelo gevraagd om hem te nomineren omdat hij wou vertrekken. En toen die laatste niet op dat verzoek inging, want hij met Big Brother gaan babbelen. Daar had Rob aangegeven vrijwillig te willen vertrekken. Zoals de reglementen aangeven, kreeg hij daarbij 24 uur bedenktijd. Die tijd liep al tijdens de liveshow. Rob zou dus na het bekendmaken van de eigenlijke vertrekker kunnen kiezen om in de plaats weg te gaan.

Charlotte

De drie genomineerden beleefden zaterdagavond dus met een heel dubbel gevoel. De eerste die daarbij safe was, was Lindsey. Zij bleek namelijk het populairst te zijn bij de kijkers. Daarna volgde Ali, waardoor Charlotte zich mocht klaarmaken om te vertrekken. Maar toen was het aan Rob zijn beslissing bekend te maken en die stond vast: hij ging naar huis. Charlotte mag daardoor toch in Big Brother blijven. Ze is wel automatisch volgende week opnieuw genomineerd.

Bekijk hier de verrassende twist in de liveshow van Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...