‘Big Brother’: Deze drie bewoners zijn genomineerd

De bewoners in het Big Brother-huis maken zich op voor het zevende vertrek van dit seizoen. Daarvoor mocht Michelangelo drie mensen nomineren. Hij koos voor Charlotte, Ali en Lindsey. Een van hen zal zaterdag dus Big Brother moeten verlaten.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron zitten er nog tien bewoners in Big Brother. Daar komt zaterdag echter verandering in, want dan moet opnieuw iemand naar huis.

De keuze voor de nominaties was deze week in handen van Michelangelo. Hij versloeg eerder deze week – met de hulp van zijn schoonbroer – in een game Chiara en Jason en verkreeg zo de Power of Nomination.

Ali, Lindsey en Charlotte

Hoewel Rob al heel de week vroeg om genomineerd te worden, besloot Michelangelo niet op die vraag in te gaan. Hij bedacht daarentegen een tactiek om Ali, die hij ziet als een grote concurrent voor de overwinning, naar huis te krijgen. Dat legde hij eerder deze week uit aan Lindsey. Hij besloot haar en Charlotte te nomineren omdat hij inschat dat zij populairder zijn dan Ali en die zo mogelijk naar huis zal moeten komend weekend.

Zaterdag zullen we weten of die tactiek gewerkt heeft. Wie zelf wil stemmen op zijn, haar of hun favoriete kandidaat onder de genomineerden, kan dat hier doen.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...