‘Big Brother’: Michelangelo ontroerd door bezoek van oma

Het is een nieuwe week in het Big Brother-huis. Ondertussen is het seizoen al even bezig en dat zorgt bij velen ook voor de nodige heimwee. Om thuis even dichterbij te brengen, kreeg Michelangelo gisteren emotioneel bezoek van zijn oma. En die had zelfs iets mee om hem op te beuren. Maar door de aankondiging van een ‘Freeze’-moment, wordt dat bezoek er niet makkelijker op.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron zitten er nog tien bewoners in Big Brother. Zij maken allemaal nog steeds kans om de finale te spelen op 1 april en daar de geldpot mee naar huis te mogen nemen als winnaar van het programma.

Maar daarvoor moeten ze natuurlijk nog een paar streken van Big Brother zien te overleven. Zonet kondigde die opnieuw een ‘Freeze’-moment aan, waarna de oma van Michelangelo binnenstapte. Haar intrede maakte heel wat los bij de bewoners.

Italiaanse pasta

De overgebleven bewoners van het Big Brother-huis zijn opgeschrikt door een nieuw ‘Freeze’-moment. Daarbij moeten ze stokstijf blijven stilstaan tot Big Brother zegt dat ze kunnen ophouden. Deze keer werd het vooral voor Michelangelo een extra moeilijke opgave, want zijn oma kwam het huis binnen.

Die intrede zorgde ook bij de andere kandidaten meteen voor de nodige emoties. Nog voor Michelangelo’s oma de woonkamer betrad, zorgde ze al voor tranen. En dat moment werd nog moeilijker toen ook haar kleinzoon haar te zien kreeg. Hoewel hij niet kon reageren, zorgde zijn oma ervoor dat hij weet dat zijn familie van hem houdt én bracht ze zijn favoriete pasta mee voor iedereen.

Na de “unfreeze” waren alle bewoners dan ook opgelucht dat ze hun emoties de vrije loop konden laten. Als eerste reactie gingen ze natuurlijk allemaal op zoek naar Michelangelo om hem te troosten. Daarna bleek ook dat de opdracht was mislukt, waardoor iedereen 3 coins moest inleveren.

Bekijk de video hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...