‘Big Brother’ verrast bewoners met opvallende nieuwe meubels

Het is een nieuwe week in het Big Brother-huis en dus heeft het programma iets nieuws in petto voor de bewoners. Deze keer zijn alle meubels vervangen door meubels van karton. Die staan bovendien vol met tekstjes en tekeningen van fans van het programma en de bewoners.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron zitten er nog tien bewoners in Big Brother. Zij maken allemaal nog steeds kans om de finale te spelen op 1 april en daar de geldpot mee naar huis te mogen nemen als winnaar van het programma.

Kartonnen meubels met boodschappen

Daarvoor zullen de overgebleven bewoners wel nog heel wat proeven, nominaties, eliminaties en uitdagingen moeten overleven. De eerste uitdaging die hen op dat vlak voorgeschoteld wordt, is best een opvallende.

Maandagavond vroeg Big Brother namelijk aan de kandidaten in het huis om de deur van de slaapkamers te sluiten en die pas deze ochtend opnieuw te openen. Als ze dat deden ontdekten de bewoners dat al hun vertrouwde meubels verdwenen waren. In plaats daarvan stonden er overal meubels die gemaakt waren uit karton. Het gaat zowel om alle meubels binnen als buiten. Enkel de bedden in de slaapkamers zijn nog de originele meubels en zijn dus niet gemaakt uit karton.

De bewoners ontdekken daarbij ook dat al die meubels volgeschreven zijn met boodschappen en vooral steunbetuigingen van fans. Jolien meent zelfs het geschrift van haar vriend te ontdekken, iets wat haar zichtbaar ontroert.

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...