‘Big Brother’: Deze bewoner moet het huis verlaten … met 10.000 euro op zak

Na een turbulente periode in Big Brother stond er zaterdagavond opnieuw een normale eliminatie op de planning. Het ging daarbij tussen de genomineerden Jolien, Ali en Ias. Die laatste kreeg de minste stemmen van de kijkers en moest dus het huis verlaten. Na afloop blikte hij vooral tevreden terug op zijn deelname.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacquelineChayronRob en het onverwachtse afscheid van Chiara was het zaterdagavond alweer tijd voor de negende persoon om Big Brother te verlaten. Jason had daarvoor met zijn Power of Nomination Jolien, Ali en Ias genomineerd.

Daarna lag de keuze dus bij de kijker en die nam een beslissing: Ias moest zaterdag het huis verlaten. Na zijn vertrek reageerde de 22-jarige Antwerpenaar opvallend positief. “Het is wat het is en het was een superleuk avontuur. Ik ben heel blij dat het zo gelopen is, ik heb heel veel leuke mensen leren kennen en heel veel vrienden voor het leven gemaakt”, blikte hij tevreden terug op zijn tijd in Big Brother. “Ik zou niet meer kunnen wensen en ben heel blij dat alles zo is gelopen.”

10.000 euro

Hoewel Ias pas in de 17de dag in Big Brother toekwam, was zijn avontuur allerminst vruchteloos. Hij wist namelijk tussendoor maar liefst 10.000 euro te verdienen en moet dus niet met lege handen naar huis. “Ik ga even rustig kijken wat ik daarmee ga doen”, besloot Ias.

Terwijl Ias het huis moest verlaten, keerde er tijdens de liveshow deze week ook een voormalige bewoner terug in Big Brother.

Kijk hier naar de eerste reactie van Ias na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...