‘Big Brother’: Dit zijn de nieuwe (verrassende) genomineerden

Jolien, Ias en Ali zijn de genomineerden van deze week. Dat is best verrassend, want na het vrijwillige vertrek van Rob, was Charlotte eigenlijk al zeker van een nominatie. Zij verkreeg echter – samen met Lindsey – een vrijstelling en zag zo haar nominatie wegvallen.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacquelineChayron, Rob en het onverwachtse afscheid van Chiara is het komende weekend tijd voor een negende eliminatie in Big Brother. Met nog maar acht bewoners in het huis en het einde van Big Brother dat steeds dichterbij komt, worden de nominaties steeds belangrijker.

Vrijstelling Charlotte en Lindsey

De eerste genomineerde van deze week leek al even bekend. Charlotte moest normaal gezien vorig weekend namelijk Big Brother eigenlijk verlaten. Omdat Rob toen vrijwillig opstapte, werd die eliminatie toen omgezet in een nominatie.

Maar ook tijdens Talent Week werden er vrijstellingen uitgedeeld. Die gingen naar de twee bewoners die het beste optreden gaven … en dat bleken Lindsey en Charlotte te zijn. Voor die laatste betekende dat meteen dat haar automatische nominatie verviel.

Jolien, Ias en Ali

Jason, die de Power of Nomination had gewonnen, moest dus nog drie bewoners kiezen. Omdat er twee vrijstellingen waren en hij uiteraard zichzelf niet zou kiezen, was zijn keuze daarbij wel redelijk bekend. Uiteindelijk nomineerde Jason Jolien, Ias en Ali. Een van hen zal zaterdag Big Brother moeten verlaten.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...