‘Big Brother’: Chiara verlaat onverwachts het huis

Chiara heeft deze middag onverwachts het Big Brother-huis verlaten. Dat heeft Play Media laten weten. Ze verlaat het programma “wegens privéomstandigheden”.

Na het vrijwillige vertrek van Rob afgelopen weekend uit Big Brother, is het opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara heeft namelijk het huis verlaten om privéredenen.

Tussen 10 en 13 uur was de livestream van Big Brother niet bereikbaar. Daardoor hadden trouwe fans al een vermoeden dat er iets gebeurd was. Om 13 uur werd dan duidelijk dat Chiara vertrokken was. “Het klopt inderdaad dat Chiara wegens privéomstandigheden het huis helaas moest verlaten. Over de reden van haar vertrek kunnen we niets zeggen. De omstandigheden zijn van die aard dat Chiara het huis heeft verlaten. Maar meer kunnen we hierover dus niet kwijt”, zegt de zendergroep Play Media daarover aan HLN.

Nog maar 2 Nederlanders

Het vertrek van Chiara heeft geen invloed op de geplande eliminaties deze week en het nieuwe vertrek van komende zaterdag. Ze zal voor het laatst vanavond en morgen in de uitzending van Big Brother te zien zijn.

Doordat Chiara uit Big Brother is, blijven er nog acht bewoners over in het huis. Met Lindsey en Jason zijn er daarvan zelfs maar twee Nederlanders meer. De Belgen zijn nog vertegenwoordigd met Charlotte, Ali, Bart, Michelangelo, Ias en Jolien.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...