Chiara uit ‘Big Brother’: “Ik denk dat Jason gevoelens voor me heeft”

Na de exit van Danny en Chelsea lijken de liefdesperikelen in Big Brother terug op te spelen. Het gaat hierbij om Jason en Michelangelo die allebei interesse lijken te tonen in Chiara. In een gesprek met Big Brother laat Chiara zich daar nu over uit. “Ze zijn zo jong”, klinkt het. Een vervolg hierop zal moeten wachten tot na het programma, want ondertussen heeft Chiara het huis verlaten.

Afgelopen weekend namen de bewoners van het Big Brother-huis afscheid van Rob. Hij was niet genomineerd, maar besloot het programma zelf te verlaten. Daardoor mocht Charlotte, die de minste stemmen kreeg, nog een tijdje blijven.

Ondertussen zijn ze in het huis nog maar met negen, wat ook de band tussen de kandidaten sterker maakt. En dat merkt ook Chiara, die vooral van Jason en Michelangelo op heel wat aandacht kan rekenen.

“Gevoelens”

In een gesprek met Big Brother doet Chiara haar boekje open over de interesse van haar twee medebewoners. Wanneer hij haar vraagt hoe Chiara zich voelt, begint ze over de goede band die ze nu heeft met alle overgebleven kandidaten. “Er zijn weinig mensen, dus je gaat met de mensen die er zijn diepere gesprekken aan”, begint ze.

Wanneer haar wordt gevraagd of het haar ook opvalt dat vooral Jason en Michelangelo vaak bij haar rondhangen, moet ze blozen. “Ja, ze zijn zo jong hé. Ze zitten in een andere fase van hun leven”, klinkt het.

Maar wanneer Big Brother begint over vakantieliefdes, kan Chiara het toch niet ontkennen. “Ik ben zelf niet verliefd, maar ik krijg soms wel de indruk dat dat, vooral bij Jason, anders is. Hij praat er ook met anderen over en neemt het heel serieus.”

Bekijk het gesprek met Chiara hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...