‘Big Brother’: Voormalige bewoonster keert ineens (tijdelijk) terug in het huis

Een nieuwe week, een nieuw thema in Big Brother. Komende week is dat Talent Week en dat thema werd op een wel heel bijzondere manier aangekondigd. Voormalige bewoonster Chelsea keert namelijk tijdelijk terug naar het huis voor een exclusief concert.

Iets meer dan een maand geleden verliet Chelsea als tweede bewoner Big Brother in tranen. Sindsdien wordt er buiten het huis vooral gespeculeerd over haar liefdesleven en dan vooral haar contact met Danny. Maar in het huis gaat het leven uiteraard gewoon verder.

Daar is maandag – na een turbulente eliminatie – een nieuwe week aangebroken en daarbij hoort uiteraard ook een nieuw thema. Om dat thema aan te kondigen mochten alle bewoners met een doosje popcorn voor een podium met een rood doek gaan zitten. Ze kregen te horen dat er een optreden zou plaatsvinden en dat ze elk twee coins konden verdienen als ze konden raden wie de mysterieuze zanger of zangeres was.

Chelsea

Toen het optreden begon duurde het maar enkele noten voor iedereen doorhad dat het voormalige bewoonster Chelsea was die hen kwam verrassen. Zij bracht een eigen prachtige Something’s Got A Hold On Me van Hannah Hutson. Uiteraard raadde iedereen haar naam waardoor iedereen twee coins kreeg. Later deze week zal het aan de bewoners zelf zijn om op het podium hun grootste talent te tonen.

Kijk hier naar het optreden van Chelsea in Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...