‘Big Brother’: Jason heeft schattige boodschap voor Chiara

Tussen de emotionele momenten en de occasionele ruzies is er in Big Brother uiteraard ook nog tijd voor leuke momenten. Dat bewijst dit schattig gesprek tussen Jason en Chiara, waarbij die eerste zijn ‘liefde’ verklaart. “Als je 7 jaar jonger was en bij mij in de buurt woonde, had ik een poging gewaagd”, klinkt het.

De nominaties in Big Brother zijn zojuist bekendgemaakt. Bart koos namelijk voor Ali, Chayron en Lindsey. Dat wil zeggen dat zij moeten schrik moeten hebben om komend weekend het huis te moeten verlaten. De andere bewoners zijn minstens nog een week op hun gemak.

Jason en Chiara

Bij die laatste categorie horen ook Chiara en Jason, twee goede vrienden in Big Brother. In een fragment dat Play4 zojuist deelde, zien we hoe sterk de band tussen de twee is. “Ik vind het steeds leuker dat je er bent. Als je 7 jaar jonger was en bij mij in de buurt woonde, had ik een poging gewaagd”, horen we Jason zeggen. “Echt waar? Schattig!”, is de reactie van Chiara.

Zowel Chiara als Jason zijn twintigers uit Nederland, maar met hun 27 en 20 jaar schelen ze wel zeven jaar. Bovendien wonen ze maar liefst 175 kilometer van elkaar. Een nieuw Big Brother-koppeltje moeten we van hen dus niet meteen verwachten. Maar mogelijk komt dat er wel met Michelangelo en Chiara. Die is ook maar 21 jaar, maar woont wel een stuk dichter bij Chiara. Bovendien zien we hem aan het einde van het fragment opduiken om te kijken wat Jason en Chiara aan het doen zijn.

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...