‘Big Brother’: Voormalige bewoner neemt opnieuw zijn intrek in het huis

Naast een vertrekker was er deze week voor één keer hoogst uitzonderlijk ook iemand die opnieuw in het huis ging. Door het onverwachte vertrek van Chiara eerder deze week mocht een voormalige bewoner namelijk terugkeren in Big Brother. De kijker had daarbij de keuze tussen Danny, Chelsea of Chayron en koos uiteindelijk voor die eerste.

Big Brother werd afgelopen woensdag opgeschrikt door het plotse vertrek van Chiara. Zij verliet om privéredenen het programma compleet onaangekondigd. Doordat er door dat vertrek ineens een persoon te weinig in het huis zat, besloten de makers een voormalige bewoner de kans te geven om terug te keren.

Danny

Het gaat daarbij om de Nederlanders Danny, Chayron of Chelsea. De kijker moest uiteindelijk beslissen wie hen een nieuwe kans kreeg om een gooi te doen naar de eindoverwinning in Big Brother. En die stemming draaide uit in het voordeel van Danny.

Terwijl Ias het huis moest verlaten, keerde Danny dus in het huis. “Ik ben heel blij”, reageerde Danny toen hij zijn naam te zien kreeg. “Het eerste dat ik ga doen, is een duik nemen in de hottub.”

Gameroom

Meteen na die bekendmaking moest Danny naar de gameroom gaan. De overgebleven bewoners in Big Brother wisten toen namelijk nog niet dat er iemand zou terugkeren in het huis. Zij zullen dat pas ontdekken tijdens het volgende spel dat ze spelen, want daarin speelt Danny een rol.

Kijk hier naar Danny voor zijn terugkeer in Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...