Chiara uit ‘Big Brother’ bedankt fans voor de steun: “Maak je geen zorgen”

Chiara verliet eerder deze week onverwachts Big Brother om privéredenen. Ondertussen is ze bij haar familie en vrienden, maar toch is ze op Instagram nog even teruggekomen op haar vertrek. Ze bedankte er in een Story namelijk de vele fans die haar de afgelopen dagen steunboodschappen hebben gestuurd.

Na het vrijwillige vertrek van Rob afgelopen weekend uit Big Brother, was het woensdag opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen.

“Enorm veel steun”

Nu heeft Chiara zich op Instagram opnieuw tot die vele fans gericht. “Aan alle lieve mensen”, begon ze haar boodschap. “Ik wil jullie enorm bedanken voor alle berichtjes, kaarten, brieven, pakketjes en nog veel meer. Ik probeer tussendoor alles te lezen. Het geeft me enorm veel steun om te weten dat er zo veel liefdevolle mensen zijn. Maak je geen zorgen om mij. Ik omring mij met positieve en vooral heel lieve mensen.”

“Ik zie jullie, ik hoor jullie, ik voel jullie. Geef me wat tijd en ik zal alle liefde teruggeven”, besloot ze haar bericht.

Nieuwe, oude bewoner terug in Big Brother

Om het vertrek van Chiara op te vangen, kwamen de makers van Big Brother vandaag met een verrassende oplossing. Er keert binnenkort namelijk een voormalige bewoner terug in het huis. De kijkers hebben daarbij de keuze tussen Danny, Chelsea of Chayron.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

 

Meer
Lees meer...