‘Big Brother’: Danny, Chelsea of Chayron zal binnenkort terugkeren in het huis

Het is een bewogen week in Big Brother. Nadat Rob afgelopen zaterdag het spel vrijwillig verliet, moest ook Chiara op woensdag afscheid nemen. Door dat laatste vertrek zit er nu eigenlijk één kandidaat te weinig in het spel. Maar daar hebben de makers iets op gevonden. Eén van de afgevallen kandidaten mag namelijk terugkeren. Wie dat zal worden, wordt door de kijkers bepaald.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacquelineChayronRob en het onverwachtse afscheid van Chiara is het komende weekend tijd voor een negende eliminatie in Big Brother. Toch hoort daar ook nog een extra dimensie bij. Terwijl er afscheid genomen wordt van Ias, Jolien of Ali, komt er namelijk ook één ex-kandidaat bij. Op die manier zijn de bewoners na dit weekend opnieuw met acht.

Chaosweek

Wie zegt dat er in Big Brother niet veel gebeurt, heeft duidelijk de Talent Week gemist. Alles begon op zaterdag. Toen zou worden bekendgemaakt wie van de genomineerden het programma zou moeten verlaten. Daar hoorde Rob toen niet bij, maar hij vertrok vrijwillig omdat hij te veel fysieke klachten kreeg.

Door dat vertrek vermeed Charlotte haar afscheid uit het huis, waarna ze automatisch genomineerd zou worden deze week. In die week kreeg het huis met nog een verrassing te maken. Op woensdag besloot Chiara namelijk om voor privéredenen het huis te verlaten. Daardoor bleven de bewoners nog maar met acht achter.

Charlotte was nog steeds automatisch genomineerd. Maar daar kwam uiteindelijk toch verandering in. Tijdens Talent Week werden er vrijstellingen uitgedeeld. Die gingen naar de twee bewoners die het beste optreden gaven … en dat bleken Lindsey en Charlotte te zijn. Voor die laatste betekende dat meteen dat haar automatische nominatie verviel.

Daarna mocht Jason met zijn Power of Nomination dus kiezen welke drie andere bewoners genomineerd zouden worden. Dat werden dus uiteindelijk Jolien, Ias en Ali.

Danny, Chayron of Chelsea

Omdat er door het vertrek van Chiara één bewoner te weinig is om de rest van het spel voort te zetten, hebben de makers nu beslist om een afgevallen kandidaat terug te brengen. Het gaat daarbij om Danny, Chayron of Chelsea. Een van hen zal dus mogen terugkeren en opnieuw een gooi doen naar de eindoverwinning.

Wie dat zal worden, wordt bepaald door de kijkers thuis. Een ding is zeker: volgende week zitten er opnieuw drie Nederlanders in het huis.

Stemmen voor de terugkeer van Danny, Chayron of Chelsea kan hier.

Meer
Lees meer...