‘Big Brother’: Chiara reageert voor het eerst op haar onverwachte vertrek

Een grote schok gisteren in Big Brother, want Chiara heeft onverwachts het huis verlaten. Reden daarvoor zijn “privéomstandigheden”. Kort na haar vertrek liet Chiara al een videoboodschap achter voor haar voormalige medebewoners. Nu heeft ze zich ook kort naar de fans van Big Brother gericht op sociale media.

Na het vrijwillige vertrek van Rob afgelopen weekend uit Big Brother, is het opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara heeft namelijk het huis verlaten om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken.

Bij familie

Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap voor de fans. Dat deed ze in een Story op Instagram. “Bedankt voor de lieve, betrokken reacties. Ik ben bij mijn familie; dat is voor mij het belangrijkst”, klink het daar.

“Ik probeer snel bij jullie terug te komen om vragen te beantwoorden. Voor nu … veel liefs”, ging het verder. “Big Brother is en blijft een spel, vergeet dat niet.”

Instagram @csiddu

Nog maar 2 Nederlanders

Doordat Chiara uit Big Brother is, blijven er nog acht bewoners over in het huis. Met Lindsey en Jason zijn er daarvan zelfs maar twee Nederlanders meer. De Belgen zijn nog vertegenwoordigd met Charlotte, Ali, Bart, Michelangelo, Ias en Jolien.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...