Chiara spreekt ‘Big Brother’-bewoners toe na exit: “Ik ga jullie ontzettend hard missen”

Vandaag werden de fans van Big Brother opgeschrikt door het plotse vertrek van Chiara. Zij verliet deze middag het programma om privéredenen. Later vandaag kregen de bewoners een videoboodschap van haar te zien. Daarin geeft ze haar overgebleven coins ook aan een andere bewoner.

Na het vrijwillige vertrek van Rob afgelopen weekend uit Big Brother, is het opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara heeft namelijk het huis verlaten om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken.

Exit Chiara

Tussen 10 en 13 uur was de livestream van Big Brother niet bereikbaar. Daardoor hadden trouwe fans al een vermoeden dat er iets gebeurd was. Om 13 uur werd dan duidelijk dat Chiara vertrokken was.

“Het klopt inderdaad dat Chiara wegens privéomstandigheden het huis helaas moest verlaten. Over de reden van haar vertrek kunnen we niets zeggen. De omstandigheden zijn van die aard dat Chiara het huis heeft verlaten. Maar meer kunnen we hierover dus niet kwijt”, zegt de zendergroep Play Media daarover aan HLN.

Laatste boodschap

Ondertussen heeft Chiara de rest van de kandidaten al toegesproken via een videoboodschap. Die werd aangekondigd door Big Brother zelf, die daarbij nog maar eens vermeldde dat er belangrijkere dingen zijn dan het spelletje: “Beste bewoners. Eén van de redenen dat dit experiment zo bijzonder is en ook zo intens, is dat jullie hier zijn afgesloten van de buitenwereld, waardoor je soms als vanzelf gaat denken dat die buitenwereld ondertussen stil staat. Als dat niet zo blijkt te zijn, dan schrik je daarvan. Al helemaal als ook de verdrietige kanten van het leven dit huis binnenkomen en één van jullie opeens naar huis moet.”

Chiara zelf had het in haar boodschap vooral over de praktische dingen. “Ik geef mijn vier coins aan mijn lieve zusje Jolien. Doe er mee wat je wil. En aan iedereen: ik ga jullie zo ontzettend hard missen. Bij de finale sta ik er weer.”

Bekijk het fragment hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...