‘Big Brother’: Teruggekeerde Danny zorgt voor steeds meer frustraties in het huis

De spanningen in Big Brother zijn de laatste tijd serieus toegenomen. Reden daarvoor is dat het huis in twee groepen verdeeld is en dat die verdeeldheid sinds de terugkeer van Danny alleen maar is toegenomen. Vooral Jason en Bart ergeren zich aan het gedrag van hun medebewoners.

Vorige week was een omstreden week in Big Brother. Danny na een week uit het huis namelijk terugkeren in Big Brother. Hij moest als extra Nederlander de onverwachts vertrokken Chiara vervangen. Maar niet iedereen vond die beslissing van de makers even eerlijk.

Jason en Bart

Ook in het huis zelf lijkt de sfeer sinds de terugkeer van Danny veranderd. Zo mocht de Nederlander meteen nomineren en zorgde hij er zo voor dat Michelangelo het huis moest verlaten. Daarmee blijven enkel nog Bart en Jason over in hun vriendengroep. En zij zonderen zich steeds meer af van de rest.

In een fragment dat Play4 zojuist deelde zien we hoe Bart en Jason zich steeds meer ergeren aan hun extreem luide, zingende medebewoners, terwijl zij het huis stofzuigen. “Het is hier net een kindercrèche”, horen we Bart zeggen. Ondertussen zingen Lindsey, Charlotte, Ali en Danny in de badkamer de ene foute feestklassieker na andere luidkeels mee. “Hopelijk is het niet voor heel de dag”, besluit een moedeloze Bart.

Bekijk hier fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...