‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week

Het is donderdag. Dat betekent dat de nieuwe genomineerden in Big Brother zijn bekendgemaakt. Deze week had Danny de Power of Nomination. Hij keerde afgelopen weekend terug in het spel. Eén ding is zeker: zaterdag nemen we afscheid van een mannelijke bewoner.

De nieuwe week van Big Brother was misschien wel een van de meest dramatische van dit seizoen. Vorige week zagen we hoe Chiara om privéredenen het programma moest verlaten en hoe ook Ias op zaterdag huiswaarts keerde. Het vertrek van twee kandidaten zorgde er ook voor dat één afvaller opnieuw mocht terugkeren. Dat werd Danny.

Op zijn terugkeer kwam uiteindelijk heel wat commentaar. Zowel fans als kandidaten uit vorige seizoenen gingen niet akkoord met het feit dat Danny een tweede kans kreeg. Zeker niet omdat hij ondertussen al vijf weken extra info kon verzamelen. Toch kreeg hij deze week de Power of Nomination.

Michelangelo, Bart en Jason

Die verkreeg hij na een aantal spelletjes die deze week plaatsvonden. Daarin nam hij het eerst op tegen Michelangelo en daarna tegen Bart. Die laatste nam het in zijn eerste ronde dan weer op tegen Ali, waarbij hij zelfs werd ‘beschuldigd’ van valsspelen. Maar uiteindelijk was het dus toch Danny die het sterkst leek en daardoor vandaag mocht nomineren.

Daarbij houdt hij met Charlotte, Lindsey en Jolien alle vrouwen buiten schot en kiest hij resoluut voor drie mannen: Michelangelo, Bart en Jason. Eén van hen zal zaterdag dus het spel moeten verlaten. Daarmee toont Danny duidelijk dat hij een van de populairste kandidaten uit het programma wil spelen.

En dat het trio graag gezien wordt, is ook duidelijk te zien op sociale media. Daar wordt zowel voor Bart, Jason als Michelangelo heel wat reclame gemaakt. Wie uiteindelijk naar huis zal gaan, weten we zaterdag.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...