‘Big Brother’-kijkers boos op ‘valsspeler’ Bart

De nieuwe week in Big Brother is nog maar net gestart, maar toch is de nodige drama alweer opgedoken. Gisteren speelden de bewoners namelijk een spel waarbij de Power of Nomination zou worden uitgedeeld. Die strijd ging uiteindelijk tussen Danny en Bart, maar die laatste bleek te hebben valsgespeeld. Nadat hij dat ook zelf toegaf, begonnen de kijkers op sociale media los te gaan.

Big Brother werd vorige week opgeschrikt door het plotse vertrek van Chiara. Zij verliet om privéredenen het programma compleet onaangekondigd. Doordat er door dat vertrek ineens een persoon te weinig in het huis zat, besloten de makers een voormalige bewoner de kans te geven om terug te keren. Uiteindelijk werd dat Danny.

Gisteren ging er dus een nieuwe week van start en daarbij zorgde vooral Bart meteen voor heel wat opschudding tijdens een spel waarbij de grond niet geraakt mocht worden.

Kans op PON

Deze week was de Power of Nomination bijna Bart. Hij won gisteren een spel waarbij de grond niet geraakt mocht worden. Volgens Ali deed hij dat wel. “Ik dacht dat hij de grond raakte, want je let op zo’n dingen”, vertelt hij. Maar Big Brother liet uiteindelijk weten dat dat niet het geval was. “Ik vertrouwde hem, als hij zegt dat het niet zo is. Dan is het zo.” Daardoor kon Bart het tegen Danny opnemen voor de Power of Nomination.

Toch was het spel nog niet volledig afgelopen. Na de beslissing van Big Brother gaf Bart namelijk toe aan Michelangelo dat hij wel degelijk de grond raakte en eigenlijk niet had gewonnen. En dat moment gaat nu de ronde op sociale media. Meerdere kijkers eisen dan ook dat de productie dit oplost of dat Bart zelfs gediskwalificeerd wordt.

Meer
Lees meer...