‘Big Brother’: De bewoners reageren op terugkeer Danny

Big Brother is ondertussen al twee maanden een vaste waarde op Play4. In die periode is er al heel wat gebeurd, maar vooral vorige week werd alles door elkaar geschud. Toen moest Chiara namelijk om privéredenen het programma meteen verlaten. Om die reden mocht ook een oud-kandidaat terugkeren en dat werd Danny. Hij werd alvast met open armen terug ontvangen.

Big Brother werd afgelopen woensdag opgeschrikt door het plotse vertrek van Chiara. Zij verliet om privéredenen het programma compleet onaangekondigd. Doordat er door dat vertrek ineens een persoon te weinig in het huis zat, besloten de makers een voormalige bewoner de kans te geven om terug te keren.

In die strijd ging het tussen Chelsea, Chayron en Danny. Uiteindelijk was het Danny die terug zijn intrek in het huis mocht nemen. “Ik ben heel blij”, reageerde Danny toen hij zijn naam te zien kreeg. “Het eerste dat ik ga doen, is een duik nemen in de hottub.”

Reacties

Ondertussen maakt Danny dus weer deel uit van het programma. Maar daar waren de bewoners nog niet meteen van op de hoogte. Bij het vertrek van Chiara liet presentatrice Tatyana Beloy meteen weten dat dat vertrek “gevolgen zou hebben voor alle bewoners”, maar tot de uiteindelijke terugkeer van Danny wist niemand waarover het precies ging.

Zo zit je vrijdag nog thuis op de bank en sta je zaterdag hier voor de deur.” Zo kondigde Big Brother de comeback van Danny aan in het huis. Bij zijn intrede leken de overgebleven bewoners alvast dolenthousiast. “Ik dacht dat ik droomde”, vertelt Ali. “Het was ongelooflijk.” Ook Bart was blij. “Nieuwe energie in het huis, dan kan ik opnieuw bloemkoolsoep maken.”

Bekijk de terugkeer van Danny hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...