‘Big Brother’: Ex-deelnemers Grace en Nawel geven meer uitleg over vertrek van Chiara

Big Brother werd vorige week opgeschrikt door het plotse vertrek van Chiara. Zij verliet om privéomstandigheden het programma compleet onverwachts. Daarna ontstonden er meteen heel geruchten over die precieze redenen. Op het officiële Instagramaccount van Big Brother helpen ex-deelnemers Nawel en Grace daarvan nu enkele misverstanden uit de wereld.

Na het vrijwillige vertrek van Rob uit Big Brother twee weken geleden, was het afgelopen woensdag opnieuw tijd voor een onverwachts vertrek. Chiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen. Vrijdag bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun.

Privéomstandigheden

Hoewel er expliciet is aangegeven dat de reden voor vertrek van Chiara privéomstandigheden zijn, werd er online al snel gespeculeerd. Zo ging er meteen de theorie rond dat Chiara uit Big Brother zou zijn gehaald door haar familie door de vele haatberichten op sociale media.

Daar blijkt nu dus echter niets van aan. Voormalige deelnemers Nawel en Grace bespreken namelijk wekelijks op het officiële Instagramaccount van Big Brother de gebeurtenissen van de afgelopen week. Zij kwamen daarbij ook terug op het vertrek van Chiara.

Speculaties

“Er zijn heel veel speculaties dat het eventueel om haat zou gaan, om haar strenge papa of om doodsbedreigingen zelfs. We willen wel even duidelijk maken dat niet het geval is”, zei Nawel. “Dit was echt om privéomstandigheden. Laten we daar ook rekening mee houden. Kap met alle speculaties en stop met te proberen erachter te komen wat het is”, voegde Grace eraan toe.

Kijk en luister hier naar de analyse van Nawel en Grace:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...